Onaj Koji Kuca

24.03.2015.

Vozdra!

Neizmjerno mi je drago da postoji tim ljudi (novi vlasnici Blogger.ba servisa) koji su odlučili da riješe probleme zapuštenosti ove platforme. Poradit ću na jednom tekstu u kojem ću se osvrnuti na moguću budućnost Blogger.ba servisa.

Neki me znaju, neki ne, tu sam od 2004. godine, jedan od blogera sa najdužim radnim stažom u Bosni i Hercegovini.

Izbrisao sam stare postove jer nema svrhe da tu stoje. Previše toga ličnog, što u dosta slučajeva uključuje i druge ljude, neke drage, neke više i ne. Prijatelji su se rasuli, bivše djevojke su se udale. Znate kako ide. Ne valja da im ja sad remetim energiju raspuštanjem starih tekstova.

Nisam se vratio na ovaj servis jer sam sa njega demonstrativno otišao prije nekoliko godina kada je Intersoft počeo silovati sa reklamama. Sad sam svoj na svom, sa .com domenom koja mi savršeno odgovara.

Ovu staru adresu koristiti ću za linkovanje novih tekstova. Usput i da dam neki vid podrške novoj ekipi koja stoji iza zavjese Blogger.ba servisa.

Sretno!

P.S. Moj blog je ovdje. Privatni Facebook profil nemam, stranica za obaviještenja je ovdje, a Twitter mi je čedo drago. Ovdje sam na Twitteru.

Za sami kraj, dopustite da vam prikažem kakav sve očaj je bio u HTML kodu footera tema na Blogger.ba... ko ne vidi tako dobro, u footeru su bile zbijene raznorazne spamerske stranice. Zato su novi blogovi imali duple godine u footeru prilikom pravljenja. E moj Intersofte... #našaposla


2004-2015 - Onaj Koji Kuca

Creative Commons licenca
Ovo djelo je dano na korištenje pod licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 4.0 međunarodna

Prilagodio: Ko će kome ako neću sam sebi


BROJAČ POSJETA
126654