Onaj Koji Kuca

06.04.2015.

BESPLATAN DOWNLOAD: "Hellview: Izgubljena Poezija 2005-2012"“HELLVIEW: Izgubljena Poezija 2005-2012” je zbirka pjesama (ne, ne pjevam, imate sreće ovaj put) koje su nastale u periodu od 2005. do 2012. godine.

Zbirka se sastoji od tri dijela: CEREBRUM sadrži trideset i pet pjesama objavljivanih pod nekoliko pseudonima, POSTHUMNO donosi pjesme koje nikad ranije nisu objavljene, a ROCK'N'ROLL dio sadrži tri teksta sa tekstovima koji se nisu našli na album “Savršeni Krug” benda Motherpig. Depresija, suicid, alkohol, negiranje, politika, odrastanje, ljubav, žene. Klasični asortiman u izlogu moždanog granapa jednog adolescenta.

Da Vam ne bih tračio vrijeme ovdje, u predgovoru piše sve o tome kako je došlo do toga da ja pišem poeziju, kako sam pjesme izgubio, pa ih našao i zašto sam na kraju krajeva sada odlučio pod pravim imenom objaviti materijal koji će naredne godine napuniti deset godina.

U .rar paketu nalaze se tri formata – .epub, .mobi i PDF, pa poslužite se onim koji Vam najviše odgovara. Download je besplatan jer mislim da nema smisla da vam naplaćujem bilo šta, a nije ni materijal na kojem sam aktivno radio.

Zamolit ću Vas da podijelite ovo sa svima koje bi moglo interesirati.

DOWNLOAD

2004-2015 - Onaj Koji Kuca

Creative Commons licenca
Ovo djelo je dano na korištenje pod licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 4.0 međunarodna

Prilagodio: Ko će kome ako neću sam sebi


BROJAČ POSJETA
126655