beats by dre cheap

BESPLATAN DOWNLOAD: "Hellview: Izgubljena Poezija 2005-2012"

[img]http://i.imgur.com/XJ4hYgc.jpg?1[/img]

“HELLVIEW: Izgubljena Poezija 2005-2012” je zbirka pjesama (ne, ne pjevam, imate sreće ovaj put) koje su nastale u periodu od 2005. do 2012. godine.

Zbirka se sastoji od tri dijela: CEREBRUM sadrži trideset i pet pjesama objavljivanih pod nekoliko pseudonima, POSTHUMNO donosi pjesme koje nikad ranije nisu objavljene, a ROCK'N'ROLL dio sadrži tri teksta sa tekstovima koji se nisu našli na album “Savršeni Krug” benda Motherpig. Depresija, suicid, alkohol, negiranje, politika, odrastanje, ljubav, žene. Klasični asortiman u izlogu moždanog granapa jednog adolescenta.

Da Vam ne bih tračio vrijeme ovdje, u predgovoru piše sve o tome kako je došlo do toga da ja pišem poeziju, kako sam pjesme izgubio, pa ih našao i zašto sam na kraju krajeva sada odlučio pod pravim imenom objaviti materijal koji će naredne godine napuniti deset godina.

U .rar paketu nalaze se tri formata – .epub, .mobi i PDF, pa poslužite se onim koji Vam najviše odgovara. Download je besplatan jer mislim da nema smisla da vam naplaćujem bilo šta, a nije ni materijal na kojem sam aktivno radio.

Zamolit ću Vas da podijelite ovo sa svima koje bi moglo interesirati.

DOWNLOAD

Onaj Koji Kuca
http://sharan.blogger.ba
06/04/2015 12:45