beats by dre cheap

SELMA

[IMG]http://www.onajkojikuca.com/wp-content/uploads/2015/05/selma-header.jpg[/IMG]

Kao što vidite, na ovom blogu sam toliko neaktivan da mi ne služi ni svrsi zbog koje je uskrsnut, a to je da stavljam obaviještenja šta se dešava na drugim lokacijama na kojim objavljujem svoje tekstove. Ipak, evo jednog vrijednog objavljivanja.

Selma je priča koju sam počeo pisati kao neku vrstu vježbe. Smatram da je u pitanju drama koja je nastala na osnovama ideja i atmosfere serijala Breaking Bad. Time je nazivam i fanfiction pričom, iako Selma to zapravo nije - fanfiction se dešava u univerzumu stvorenom unutar jednog djela, dok je zapravo Breaking Bad poslužio kao osnova za novi set likova, problema, lokacija i situacija.

Selmu sam počeo pisati 2013. godine, a nastavljam je nakon godinu i kusur pauze objavljivati. Novi dio je objavljen danas, sve pod motom šta počneš, to i završi. Mislim da je to jedini ispravan način da se gradi navika pisanja.

Na linku ispod nalaze se svi dosad objavljeni nastavci. Obavezno opalite jedan bookmark jer novi stižu veoma skoro (napisani su, samo trebaju biti prekucani i pregledani). Mala napomena, iako vjerujem da ćete skontati - na dnu se nalazi prvi dio, na vrhu najnoviji.

ČITAJ SELMU.

Onaj Koji Kuca
http://sharan.blogger.ba
26/05/2015 17:07